Selin Dursun/Anaokulu Öğretmeni

1976 İstanbul doğumludur. İlköğrenimini Özel Pangaltı Anarathığutyun İ.Ö.O.nda, liseyi ise 1993 yılında Özel Esayan Ermeni Lisesi’nde tamamlamıştır. Aynı yıl Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliğini kazanmış ve 1997 yılında mezun olmuştur.

Yüksek öğrenimi döneminde bir süre ‘Agos’ gazetesinde ‘Çocuk Gelişimi ve Eğitimi’ konularında köşe yazıları yazmış ve “Agosig” çocuk sayfasını hazırlamıştır.

1997–2006 yılları arasında Özel Pangaltı İ.Ö.O.nda ve 2006–2008 yılları arasında Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Anaokulunda anasınıfı öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2008–2009 eğitim öğretim yılında başladığı Özel Feriköy Ermeni İlköğretim Okulundaki görevine devam etmektedir.