Karolin Papazyan

1981 İstanbul doğumludur. İlk öğrenimini Pangaltı Anarat Hığutyun İlkokulu’nda,  orta öğrenmini ve lise eğitimini Özel Esayan Lisesi’nde tamamlamıştır. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur.
2003 – 2014 yılları arasında İSTEK Vakfı Özel Kemal Atatürk Okulları’nda İngilizce öğretmeni olarak görev almıştır. Aynı kurumda İlköğretim Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı ve Uluslararası Bakalorya İlk Yıllar Programı ( IB PYP ) eğitim programı koordinatörlüğü yapmıştır.
British Council Young Learners, Oxford Teachers’ Academy – Principles and Practices for Teaching English to Young Learners, Testing and evaluation, Pedagogical grammar, Selecting and using  video materials in the ELT classroom,Autonomous ‘Personal Learning Networks’ for language teachers,  PYP 2A – Making the PYP  Happen in the Classroom  - Çeşme, PYP 2F- Assessment in  PYP  -  Amman-Jordan, International Baccalaureate Making the PYP Happen in the Classroom  Category 2 - İstanbul,International Baccalaureate PYP, Assessment Category 2- İstanbul, IB PYP Teaching and Learning, category 2 eğitimlerini almıştır.
2014ten itibaren Özel Feriköy Ermeni İlk ve Orta Okulunda görev yapmaktadır.