Aylin Cırıl

1975 İstanbul doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Ö. Bezciyan Ermeni İlköğretim okulunda, lise öğrenimini ise Ö. Sahakyan Nunyan Ermeni Lisesinde tamamlamıştır. 1998 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Fizik Bölümünden mezun olmuştur. 1998 - 1999 öğretim yılında Samatya Anarathığıtyun İlköğretim okulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak çalışmaya başlamıştır. Daha sonra dört yıl Ö. Bezciyan Ermeni İlköğretim okulunda Fen Bilgisi Öğretmeni olarak görev yapmış, 2001 - 2002 öğretim yılında Ö. Feriköy Ermeni İlköğretim Okulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak çalışmaya başlamıştır. Halen Feriköy Ermeni İlköğretim okulunda ve Ö. Yeşilköy Ermeni İlköğretim Okulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak çalışmaya devam etmektedir.