Yabancı Dil Etkinlikleri

Okulumuzda İngilizce öğrenimine büyük önem verilmekte ve oldukça yoğun bir program uygulanmaktadır. Sınıf içi çalışmaların yanı sıra İngilizce dersinin sosyal etkinlikler kapsamında yer alması kararlaştırılmıştır. Bu önemin bir göstergesi olarak da "Yabancı Dil Etkinliklei" kulübü kurulmuştur.
Bu kulübün amacı öğrencilerin sınıf ortamında edindikleri bilgileri ders kapsamı dışında değerlendirmek ve İngilizce dersini sevdirmektir.
Kulüp kapsamında drama çalışmaları yapılmaktadır. Yıl sonunda sahnelenen bu oyunlarla öğrencilerin hem İngilizcelerini hem de oyunculuk yeteneklerini sergilemeleri amaçlanmaktadır.
Ayrıca kutlama, anma günleri ve özel günler ile ilgili şiir ve yazılar yazma çalışmaları yapılmaktadır. bu çalışmalar panolarda sergilenmektedir.
Öğrenciler "Scrabble" oyunu oynayarak kelime dağarcıklarını geliştirmektedirler.