OKULUMUZ 5. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN NİKOL ODABAŞI ANKARA’DA MİKRO-FON HİBE PROGRAMI KAPANIŞ ETKİNLİĞİNE KATILDI.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve Uluslararası Çocuk Merkezi (ICC) tarafından yürütülen Mikro-Fon hibe programı kapsamında Bilgi Üniversitesi Çocuk Çalışmaları Biriminin yürüttüğü, "Söz Küçüğün, Oyun Herkesin Projesi'ne" katılan 5. sınıf öğrencilerimizden oluşan danışma kurulu 2018-2019 öğretim yılında oynamaya başladıkları “Söz Küçüğün” oyunu ile ilgili etkinlikler geliştirme çalışmalarına katıldılar. Danışma Kurulunu temsilen Nikol Odabaşı, projeyi ve süreci anlatmak üzere, 29 Şubat 2020 tarihinde Ankara’da gerçekleşen kapanış törenine katıldı.
Çalışmalar süresince öğrencilerimize rehberlik eden, onlara değerli deneyimler kazandıran öğretmenlerimize ve tüm paydaşlara teşekkür ederiz.