ÖĞRENCİLERİMİZİN "İNGİLİZCE SCRABBLE" BAŞARISI

2-3 Ocak 2020 tarihlerinde Marmara Eğitim Kurumlarının düzenlediği "6.Ingilizce Scrabble Yarışması"na 8. sınınf öğrencilerimiz Letisya Sürmeyan, Arpine Fenerli, Aren Kirpikyan, Maral Özbaysal ve yedek olarak da Valeria Uluak katıldılar. Istanbul il genelinde düzenlenen yarışmaya 27 okuldan toplam 108 öğrenci katıldı. Ilk günkü iki turu da masa birincisi olarak bitiren öğrencilerimiz, üst turlarda yarıştılar ve sadece 4 kişiden oluşan final turuna, Feriköy Merametçiyan iki öğrenciyle katılma başarısı gösterdi. Heyecanlı geçen final sonunda Letisya Sürmeyan turnuvanın şampiyonu, Maral Özbaysal ise turnuvanın 3.oldu. Öğrencilerimiz "Başarı Sertifikası"nın yanısıra özel ödüllerle de ödüllendirildiler.
Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.