ÖZEL ESAYAN ERMENİ OKULU' NUN DÜZENLEDİĞİ SCRABBLE YARIŞMASINDA OKUL TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLDU.

Özel Esayan Ermeni Okulunun düzenlediği "13.Ingilizce Scrabble Turnuvası"na okulumuz Lena Sarıoğlu, Letisya Sürmeyen ve yedek oyuncu Aren Kirpikyan'dan oluşan takımla katıldı. Öğrencilerimiz, sırasıyla 1. tur ,çeyrek ve yarı finali geçerek, final turuna katılmaya hak kazandılar. Dört oyuncudan oluşan final turuna iki öğrenciyle katılan tek takım olup finalde de büyük başarı göstererek TAKIM olarak ŞAMPİYON oldular. BİREYSEL sıralamada ise Lena Sarıoğlu BİRİNCİ, Letisya Sürmeyen da ÜÇÜNC lük elde ettiler. Ayrıca Lena Sarıoğlu toplamda 873 puan toplayarak, en yüksek skoru elde etti ve "'Scrabble Başarı Ödülü"nü almaya hak kazandı. Öğrencilerimizi tebrik eder , başarılarının devamını dileriz.