8. SINIF ÖĞRENCİMİZ LENA SARIOĞLU MARMARA KOLEJİ İNGİLİZCE SCRABBLE ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul il genelinde düzenlenen ve 33 okuldan toplam 132 öğrencinin katıldığı Marmara Koleji Ortaokullar arası 5.ingilzce Scrabble Turnuvası 3-4 Ocak tarihlerinde Maltepe kampüsünde gerçekleşti. Turnuvaya okulumuzdan Lena Sarıoğlu, Maral Özbaysal, Letisya Sürmeyan,Aren Kirpikyan ve yedek oyuncu olarak da Sarin Aşçı katıldılar. Final turunda oynamaya hak kazanan Letisya Sürmeyan turnuvayı 4. olarak bitirerek İngilizce sözlük seti ile ödüllendirildi. Lena Sarıoğlu ise katildığı final turunu da birincilikle tamalayarak 132 öğrenci arasında Scrabble Turnuvasının şampiyonu oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini yürekten tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.