7. SINIF ÖĞRENCİMİZ MASİS KARA, NASA KENNEDY SPACE CENTER’DA GERÇEKLEŞECEK “ATX ASTRONOT EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMI”NA KATILMAYA HAK KAZANDI.

7. SINIF ÖĞRENCİMİZ MASİS KARA, NASA KENNEDY SPACE CENTER’DA GERÇEKLEŞECEK “ATX ASTRONOT EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMI”NA KATILMAYA HAK KAZANDI.
MASİS KARA BU EĞİTİM PROGRAMI İÇİN 31 OCAK-7 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA AMERİKA’DA OLACAK.
ÖĞRENCİMİZLE GURUR DUYUYOR VE GELECEK EĞİTİM HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ…

TÜZYEV’İN BİLGİLENDİRME YAZISI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

“TÜZYEV  VE NASA ARASINDA YAPILAN VİDEO KONFERANS İLE  ÖĞRENCİLERİMİZİN VERMİŞ OLDUGU CEVAPLAR, SAHİP OLDUKLARI BİLGİLER DOĞRULTUSUNDA  NASA’DA EĞİTİM ALMAK İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZ DAVET EDİLMİŞTİR. HAFTASONU  KIŞ OKULU ZENGİNLEŞTİRME PROGRAMLARIMIZA  BAŞARI İLE DEVAM EDEN ÖĞRENCİMİZ MASİS KARA, NASA KENNEDY SPACE CENTER  “ATX ASTRONOT EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMI” EĞİTİMİNİ ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR.
ÖĞRENCİLERİMİZ BU PROGRAMDA;
NASA KENNEDY SPACE CENTER’DA DAHA ÖNCE ÇEŞİTLİ GÖREVLERDE BULUNMUŞ ASTRONOTLARLA TANIŞACAK VE ONLARA SORULARINI YÖNELTECEKLERDİR.
ASTRONOT EĞİTİMİ DENEYİMİNDE GERÇEKCİ SİMİLATÖRLER KULLANACAKLAR,KENDİ ROKETLERİNİ YAPACAK VE FIRLATACAKLAR.
TAM BOY MAKET UYDU VE TAM DONANIMLI GÖREV KONTROL MERKEZİNDE ULUSLARARASI UZAY İSTASYONUNA BİR UZAY MEKİĞİ GÖREVİ ÜZERİNDE ÇALIŞACAKLAR
LEGO MİNDSTORMS NXT ROBOTLARI YAPIP PROGRAMLAYACAKLAR.”