ÖĞRENCİLERİMİZ SATRANÇ TURNUVALARINDA BAŞARILAR ELDE ETMEYE DEVAM EDİYOR.

29 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında düzenlenen International Istanbul Open Chess Tournament (Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvasına, 12 yaş altı kategorisinde katılan Feriköy Merametciyan Ermeni Ortaokulu öğrencilerinden Masis Kara yenilgisiz tamamladığı turnuvada paylaşmalı 2. lik  elde ederek büyük bir başarıya imza attı. 4 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen ödül töreninde Masis Kara'ya kupa, madalya ve para ödülü takdim edildi. Yine aynı okulun öğrencilerinden Artun Özbülbül de paylaşmalı 8. lik elde ederek başarılı bir sonuca imza attı. Yarışmada ilk 10 sırayı elde eden sporculara ödül töreni sırasında para ödülleri dağıtıldı. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.