BEYKENT OKULLARININ DÜZENLEDİĞİ 6. SCRABBLE YARIŞMASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ BÜYÜK BİR BAŞARI YAKALADI

Beykent Okullarının 30.04.2016 tarihinde Istanbul İli çapında düzenlemiş olduğu 6. Geleneksel Ingilizce Scrabble Turnuvasına öğrencilerimiz Avedik Çakır, Lena Sarıoğlu ,Gabriel Turgut, Selin Tombak,Talya Yeşiltepe ( yedek) takım olarak katılmışlardır. Çeyrek ve yarı final turlarını başarı ile geçen öğrencilerimiz finale katılmaya hak kazanmışlardır.
Finalde ise Avedik Çakır BIRINCI olmuş ve bir Asus tabletle, Gabriyel Turgut İKİNCİ olmuş ve Cambridge PET sınavı hakkı, Lena Sarıoğlu da ÜÇÜNCÜ olmuş ve bir Reader tabletle ödüllendirilmişlerdir. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.